Joakim Sveder Hunting Management
action gemenskap spänning

drevjakt på klövvilt


mina drevjakter:

På mina drevjakter håller jag Hög säkerhet, duktiga hundar och Action hela dagen. Detta borgar för att vi tillsammans får trevliga och spännande dagar i skogen från morgon till kväll. Jag använder 3-4 hundar i varje såt som är på ca 75-100 hektar. Detta för att jag älskar bra hundjakt och hellre har något färre hundar, som får arbetsutrymme, än massor av hundar som förstör för varandra och driver om samma drevlöpor hela såten. Mina drevjakter är "Gårdsjakter" med ett förväntat utfall på ca 10-12 klövvilt totalt, men det kan bli både fler och färre beroende på jaktliga omständigheter.
Jag lottar ut samtliga pass och utsättare tar er till passen. Eftersöksekipage finns självklart på plats för att hjälpa till vid ev skadeskjutningar. Jag håller endast en drevjakt på varje mark per månad, däremellan vilar marken. Mina drevjakter är två-dagarsjakter, där ni ankommer på kvällen innan jakten till boendet och vi äter middag tillsammans.
Dag ett full jaktdag från morgon till kväll. Dag två bryter vi ca 14:00 efter två såtar. Boende ingår. Cateringpaket kan köpas till: Det  består då av; tvårätters middag kvällen innan och tvårätters middag efter första jaktdagen. Kaffe/Te båda morgnarna och brunch efter första såten båda dagarna, pris ca 1300kr/deltagare. 12 platser ingår i drevjaktpaketet. Inga trofeavgfter. Kött kan ev köpas med hem. Medhjälpare från min organisation deltar också i jakten men får inte skjuta trofevilt. Totalt brukar vi vara 15-16 skyttar. Just nu har jag drevjakter lediga på Hökforsgård i Ishult, Småland.

pris 2 dagars drevjakt hökforsgård inkl boende: 50 000 sek + moms, för 12 personer.

Hökfors Gård Fullbokat för 2023

Ny gård i sörmland, Arboga öppen för bokning. 4 jakter lediga, en varje månad oktober till januari. en dags jakt 10 personer 50 000 sek + moms inkl lunch.

Catering kan köpas till efter önskemål

(Alla mina jakter kan faktureras på företag och kombineras med konferens eller utbildning  inom produktion, ledarskap, kundrepresentation eller organisationsutveckling om så önskas)