Joakim Sveder Hunting Management
action gemenskap spänning

drevjakt på klövvilt


mina drevjakter:

På mina drevjakter håller jag Hög säkerhet, duktiga hundar och Action hela dagen. Detta borgar för att vi tillsammans får trevliga och spännande dagar i skogen från morgon till kväll. Jag använder 3-4 hundar i varje såt som är på ca 75-100 hektar. Detta för att jag älskar bra hundjakt och hellre har något färre hundar, som får arbetsutrymme, än massor av hundar som förstör för varandra och driver om samma drevlöpor hela såten. Mina drevjakter är "Gårdsjakter" med ett förväntat utfall på ca 10-12 klövvilt totalt, men det kan bli både fler och färre beroende på jaktliga omständigheter.
Jag lottar ut samtliga pass och utsättare tar er till passen. Eftersöksekipage finns självklart på plats för att hjälpa till vid ev skadeskjutningar. Jag håller endast en drevjakt på varje mark per månad, däremellan vilar marken. Vissa av mina drevjakter är två-dagarsjakter, där ni ankommer på kvällen innan jakten till boendet och vi äter middag tillsammans.

pris 2 dagars drevjakt hökforsgård inkl boende: 50 000 sek + moms, för 12 personer.

Hökfors Gård Fullbokat för 2023

endagsjakt sörmland, Arboga 10 personer 50 000 sek + moms.

Arboga Fullbokat 2023

Strängnäs endags drevjakt 10 personer oktober-januari 50 000 sek + moms

Strängnäs fullbokat 2023

Catering kan köpas till efter önskemål

(Alla mina jakter kan faktureras på företag och kombineras med konferens eller utbildning  inom produktion, ledarskap, kundrepresentation eller organisationsutveckling om så önskas)