Årets höjdpunkt

Björnjakt med löshund

Vill du uppleva en björnjakt i riktig vildmark i nordligaste sverige, då ska du följa med mig til pajala 21e augusti !

jag arrangerar i år en björnjakt i pajala i samarbete med flera markägare. Jag kommer att bjuda in några av mina vänner med duktiga björnhundar och självklart har vi mina egna hundar ozzy och zebbe att tillgå. Jakten startar på premiären 21e augusti och vi samlas dagen innan, den 20e augusti för att förbereda oss och gå igenom upplägg, kartor mm.
Jag kommer att ha ett stort antal åtlar/tjärträd med kameror på jaktmarken för att ge oss så stora chanser som möjligt att lyckas. Noggranna förberedelser är a och o vid björnjakt och självklart duktiga hundar. Båda dessa ingredienser får du när du följer med mig på björnjakt. men som alltid vid jakt finns inga garantier att lyckas. Vi kommer att vara 10-15 passkyttar beronde på markens storlek.
Detta ingår:
minst 6 jaktdagar 21e-26e augusti
boende och middag på jaktmarken
inga troféavgifter
jaktledning och eftersök
erfarna hundar och hundförare för björnjakt

pris: 17000 kr