Joakim Sveder Hunting Management
action gemenskap spänning

drevjakt på klövvilt


mina drevjakter:

På mina drevjakter håller jag Hög säkerhet, duktiga hundar och Action hela dagen. Detta borgar för att vi tillsammans får trevliga och spännande dagar i skogen från morgon till kväll. Jag använder 3-4 hundar i varje såt som är på ca 75-100 hektar. Detta för att jag älskar bra hundjakt och hellre har något färre hundar, som får arbetsutrymme, än massor av hundar som förstör för varandra och driver om samma drevlöpor hela såten.
Jag lottar ut samtliga pass och utsättare tar er till passen. Eftersöksekipage finns självklart på plats för att hjälpa till vid ev skadeskjutningar. Jag håller endast en drevjakt på varje mark per månad, däremellan vilar marken. Mina drevjakter är två-dagarsjakter, där ni ankommer på kvällen innan jakten till boendet och vi äter middag tillsammans.
Dag ett full jaktdag från morgon till kväll. Dag två bryter vi ca 14:00. Boende och mat ingår. Maten består av; tvårätters middag kvällen innan och tvårätters middag efter första jaktdagen. Kaffe/Te båda morgnarna och brunch efter första såten båda dagarna. 12 platser ingår i drevjaktpaketet. Inga trofeavgfter. Kött kan ev köpas med hem. Medhjälpare från min organisation deltar också i jakten men får inte skjuta trofevilt. Totalt brukar vi vara 15-16 skyttar. Just nu har jag drevjakter lediga på Hökforsgård i Ishult, Småland.

pris 2 dagars drevjakt: 80 000 sek + moms, inkl mat och boende 12 personer.

Pris 2 dagars drevjakt med självhushåll 12 personer: 60 000sek + moms

SLUTSÅLD 2022