Joakim Sveder Hunting Management

vildmarksguide

Vår svenska natur är fantastisk och vår allemansrätt gör den tillgänglig för alla.

Du som är mindre van att vistas i vildmarken, kanske känner att du vill ha med en erfaren person, som hjälper till att hitta rätt stigar, att göra upp eld, att laga mat i det fria, eller bygga ett vindskydd för övernattning?

Jag har vistats hela mitt liv i skogen på min lediga tid. Jag kan tyda spåren från alla djur, berätta om vilken fågel som sjunger, eller visa vilket vattendrag du kan dricka ur, utan att bli sjuk. Vem har ätit på den här plantan, när kan en älg vara oberäknelig, är det där ett grävlingsgryt och är det bebott, hur navigerar jag utan kompass eller gps ?

Tillsammans går vi en vandringsled, eller vandrar fritt i skogen och under färden delar jag med mig av allt jag kan och svarar på så många frågor jag kan. Längden på turen anpassas efter gruppen och hur länge vi ska vara ute. Vi kan göra en dagstur, eller inkludera en övernattning i tält eller vindskydd. Vi utgår från Karlstad och väljer en spännande plats inom rimlig restid med bil, tex Glaskogen eller Ängen,Gräsmark.

Jag kan förbereda ev mat att laga i skogen och tar med utrustning för detta, sedan lär vi oss tillsammans. Lagom grupper är 4-8 personer, men allt är möjligt.

Bästa tiden för Vildmarksguidning är vår och sommar, då jakten och fisket inte är lika intensivt för min del, men det kan även funka andra tider på året. Kontakta mig så kollar vi !

Pris: 8000kr/dygn+moms för grupp på 4-8 personer. 2000kr+ moms i tillägg för övernattning.